Aparat anti gandaci

Gel anti gandaci

Aparatul cu ultrasunete si dispozitivul de lupta impotriva insectelor, este o modalitate eficienta de a rezolva astfel de probleme neplacute, precum prezenta tantarilor, gandacilor, sobolanilor si soarecilor in casa. Gandacii provoaca disconfort, poarta diverse boli si aceasta este o lista incompleta a problemelor pe care insectele si rozatoarele care au intrat in casa, le pot provoca. Un aparat anti gandaci cu ultrasunete este un mecanism complex, care ofera protectie impotriva insectelor, actionand asupra sistemului nervos a acestora. Utilizarea ultrasunetelor este cea mai eficienta atunci cand sperie tantarii, actionand asupra naturii capacitatii acestor insecte de a comunica. Pentru a avertiza rudele despre pericolul sau transferul altor informatii, tantarii folosesc valuri ultrasonice de o anumita frecventa. Gandacii nu comunica cu utilizarea ultrasunetelor, astfel incat un aparat de gandaci cu ultrasunete de joasa putere, nu influenteaza in mod active gandacii, ceea ce poate dezamagi cumparatorul. Dar dispozitivul din gandaci de o anumita capacitate, are un efect negativ pe termen lung asupra vietii acestei insecte, in special asupra sistemului nervos.

Avand in vedere ca aparatul impotriva gandacilor este echipat cu un emitator de impulsuri electromagnetice, aceste impulsuri sunt perfect sigure pentru oameni si animale domestice, deoarece undele sunt  transmise prin cabluri electrice, afectand puternic sistemul nervos al insectelor si rozatoarelor. Campul magnetic este creat in jurul fiecarui fir, iar valurile se acumuleaza treptat, creand o bariera magnetica in jurul casei impotriva daunatorilor,  in raza de actiune, fiind de pana la doi metri de cladire.

Astazi, exista multe instrumente pentru combaterea gandacilor, iar atunci cand alegi una dintre ele, apare o intrebare rezonabila daca este suficient de eficient si, in acelasi timp, sigur pentru oameni. Dintr-o varietate de aerosoli, pulberi, spray-uri, capcane si gel anti gandaci, cum sa alegi cel mai bun instrument? Foarte popular si accesibil este gelul pentru gandaci, precum si spray-urile insecticid dar, din pacate, acestea din urma sunt cele mai putin eficiente in lupta impotriva unui numar mare de gandaci. Dar din acelasi motiv, ele sunt si cele mai putin toxice pentru oameni. Gelul anti gandaci are o eficienta mult mai mare. La doar cateva minute dupa distribuirea gelului, gandacii incep sa iasa din colturi si sa moara.

Leave a Comment

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *